Astoria je tvrtka s projektima, klijentima i suradnicima na nacionalnoj razini. Tvrtka koja ima formalno četiri odjela vrlo uspješno spaja različite aktivnosti i profesionalne interese te okuplja dinamičan tim mladih ljudi koji već imaju vrijedna iskustva rada na različitim projektima vezanima uz mnogobrojne programe informatičke edukacije, web i grafički dizajn, izdavaštvo, organizaciju zahtjevnih događaja (festivala), komunikaciju i odnose s javnošću...

Astoria je osnovana 1994. godine kao centar za informatičku edukaciju. Nekoliko godina kasnije postaje partner uglednom zagrebačkom učilištu Algebra. Ubrzo nakon što se isprofilirala kao vodeća tvrtka na području informatičke edukacije u Primorsko-goranskoj županiji, otvoren je dizajn studio unutar tvrtke - Astoria lab.

Jedan od prvih klijenata studija, svakako u tom trenutku najveći, bila je tvrtka ACI d.d., koja je još uvijek stalni klijent i za koju studio odrađuje kompletan vizualni servis.

Tijekom ove uspješne suradnje nastala je ideja o vlastitom časopisu, a realizacijom Livingtonea unutar Astorie otvoren je novi sektor: izdavaštvo.
Iako relativno mlad, ovaj odjel vrlo brzo je počeo ostvarivati referentne projekte s uglednim hrvatskim tvrtkama.

S Maistrom (članicom Adris grupe), jednim od partnera s kojim Astoria već duže vrijeme ostvaruje uspješnu poslovnu suradnju, nastao je projekt Photodays, ali i novi odjel koji se bavi posebnim projektima: organizacijom događaja, marketinškim aktivnostima za klijente pružajući full service usluge.

Projekt Photodays originalna je Astorijina ideja o organizaciji nacionalnog fotografskog festivala, a Maistra je kao generalni pokrovitelj prepoznala kulturološku vrijednost ove manifestacije.

Kontakt

Astoria d.o.o. Zanonova 1, 51000 Rijeka
051 301 182 | 051 324 020

info@astoria.hr